Nieuwe opdracht: strategisch projectleider huisvesting bij CVO Rotterdam

Ontzettend veel zin heb ik in mijn nieuwe opdracht: strategisch projectleider huisvesting bij CVO Rotterdam, Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs, waar o.a. de rond Rotterdam bekende scholen Comenius College, scholengroep Penta en het Marnix Gymnasium onder vallen.

In deze rol ga ik namens het CVO Shared Service Organisatie en natuurlijk in samenwerking met de verschillende scholengroepen (huisvestings)projecten oppakken.

Ik kijk ernaar uit om het CVO en de scholen te leren kennen en te ontdekken welke projecten er lopen. Zoals ik al zei, ik heb ontzettend veel zin in dit project. Dat ik zo een bijdrage kan leveren aan het onderwijs in en rond mijn eigen stad vind ik mooi. Ook omdat mijn oudste zoon volgend schooljaar de stap naar het voortgezet onderwijs maakt en ik via een andere weg een inkijkje krijg.

En dankjewel aan CVO Rotterdam (Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving) voor het vertrouwen en niet geheel onbelangrijk: Ingrid Vasenna voor het verbinden.

www.cvo.nl