Een persoonlijk stuk(je)

Mensen bij elkaar brengen en zorgen voor een fijne omgeving


Dat is waar ik blij van word. Privé en in werk. Koken voor buren, een feestje organiseren voor vrienden of familie. Je vindt me dan waarschijnlijk in de buitenkeuken bij mijn big green eggs, waar ik – samen met anderen – lekkere en steeds nieuwe gerechtjes uitzoek en klaarmaak. 

Wees ook niet verrast als ik je uitnodig op onze sloep, om te genieten van een biertje en goed gesprek op de Zevenhuizerplas.

Zo draag ik bij aan een fijn moment voor de mensen om me heen, aan nieuwe kennismakingen en zelfs aan zakelijke samenwerkingen. Zo hebben we het allemaal naar ons zin. 

Als het gaat om de werkplek, een leeromgeving of een publiek gebouw is dat niet anders. Als interim-projectmanager wil ik bijdragen aan een omgeving die klopt. Voor iedere gebruiker. Als we daar als projectteam in slagen, noem ik een opdracht pas écht geslaagd. 

Daadkracht, verbinder, vindingrijk.

Drie woorden die mij het meeste kenmerken. 

Maar bovenal ben ik een Rotterdamse levensgenieter, vader van 2 enthousiaste jongens die me elke dag weten uit te dagen en de o zo bekende spiegel zijn. Soms iets teveel misschien. En niet geheel onbelangrijk, ik ben al meer dan 20 jaar samen met Mariska die me de ruimte geeft om dingen op mijn – soms niet zo alledaagse – manier te doen. 

In de vrije tijd die nog over is, kun je me in mijn Gym of een crossfitbox vinden. Mentaal en fysiek sterk(er) worden (en blijven) is een van mijn persoonlijke doelen.

Wat is de jouwe?

Vertel het me persoonlijk, dat vind ik een stuk leuker dan online. Bel me gewoon een keertje. Dan drinken we een bak koffie, of doen we een ommetje. Tot snel!

Groet, Robin

Sporten

Sport is een rode draad door mijn leven, ooit was ik tafeltennisser op hoog niveau en later o.a. sportinstructeur. Maar in de waan van de dag was deze leefstijl weggezakt. Een paar jaar geleden heb ik van een gezonde leefstijl weer prioriteit gemaakt.

Crossfit met een personal trainer werd aangevuld met een thuisgym. Trainingen werden aangevuld met wedstrijden. Mijn thuisgym werd te klein voor mijn ambities. En lang verhaal heel kort: is nu De Unit. Een prive gym die ik verhuur aan PT’ers.

En sport, dat gaat een steeds grotere rol in mijn leven spelen. Niet alleen als sporter, maar ook als ondernemer. Later meer!