Een eigen pand!

Een eigen pand | Een fijne plek om zelf te werken én een plek waar anderen kunnen werken. Waar genoeg ruimte is om een bouwtekening of projectplanning op tafel te leggen en te bespreken. Een plek waar jij met je team kunt brainstormen of een training kunt geven. En waar je tussendoor een wandeling maakt in het Hitlandbos, na afloop een borrel drinkt op het dakterras of een rondje vaart op de Zevenhuizerplas.

Vorige zomer sprak ik uit dat ik dat ontzettend graag zou willen. In eerste instantie voor mezelf en voor de mensen waar ik veel mee samenwerk. Nog meer wil ik een plek creëren waar een aantal mensen kunnen ontmoeten, werken of leren.

Met het oog op hybride werken en kleinere kantoren, komt er in mijn ogen steeds meer behoefte aan flexibele plekken om bij elkaar te komen. ‘Mijn’ plek kun je vanaf volgend jaar ook huren dus!

De handtekeningen zijn gezet en binnenkort start de bouw van mijn bedrijfsunit op bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Eind 2021 zal de oplevering zijn.